Миро Каризмата и китаристът му окрали култова песен на Васил Найденов

ГОРЕЩО

Миро Каризмата и китаристът му окрали култова песен на Васил Найденов

16507
на 19.07.2021
Миро Каризмата и китаристът му окрали култова песен на Васил Найденов
Автор:   ПИК

Музикалните фенове са потресени - Миро и китариста му Момчил Косев окрадоха идола на поколения българи Васил Найденов.

препоръчано

Сащисана остана публиката, когато чу и видя уж новата песен на Миро „Бързаш, нямаш време”, изпълнена на церемонията по раздаването на годишните музикални награди на БГ Радио заедно с мъжката му половинка - китаристът Момчил Косев от група Сол бемол.  

Двамата не само са копирали цялата визия на Васко Кеца, но от престараване изглеждаха като клоуни от социалистическо време.

Преди да бъде част от екипа на Миро Момчил Косев е свирил с големия Васил Найденов. Незнайно по какви причини, изпълнителят на „Телефонна любов” прекратява отношенията с Косев, което е добре дошло за младия китарист, за да пристане на Каризмата. Музикалните критици определят случилото се като проява на лош вкус и неетичност към големите имена в българската музика.

Не е тайна за публиката, че в разгара на лятото Миро Каризмата и китариста му Момчил Косев  все по-често демонстрират привързаността си един към друг, независимо, че и двамата уж са женени, но явно си имат „Отчаяни съпруги”. Както видя ПИК, в инстаграм мрежата губещият контрол Миро публикува снимка с любимия си – Момчил, за да покажат как им светят очите, когато са заедно.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това