Миро Каризмата не бил гей: Не мога да се оженя - 4 гаджета ми отказаха брак!

ЧАС ПИК

Миро Каризмата не бил гей: Не мога да се оженя - 4 гаджета ми отказаха брак!

33829
на 28.03.2014
Миро Каризмата не бил гей: Не мога да се оженя - 4 гаджета ми отказаха брак!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Миро от бившия дует „Каризма” продължава да настоява, че е хетеросексуален, пада си по жени и иска да създаде семейство и деца, макар публично да е известно точно обратното. Самият певец обаче отрича да има каквито и да било симпатии към собствения си пол и дори заяви, че няколко пъти е искал да се ожени и е предлагал брак на половинките си.

препоръчано

„Не мога да се оженя заради работата ми и прекалената ми заетост. Правил съм предложения на цели 4 жени – с пръстени, падане на колене и всичко, както трябва. Всички обаче отказват, защото не вярват, че мога да съм на разположение като баща и да поемам отговорности”, обяснява Миро.

По думите му той вече загубил надежда, че ще успее да създаде семейство и да зарадва майка си Анка и татко си Димо, които много искали да дундуркат децата на любимия си син.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК