Миро Каризмата стяга сватба на остров Корфу

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Миро Каризмата стяга сватба на остров Корфу

27546
на 19.08.2016
Миро Каризмата стяга сватба на остров Корфу
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Истинско чудо е на път да стане идната седмица в неделя. Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата, ще мине под венчило. Булката ще е дългогодишната му приятелка Ели Златанов, която живее в Лондон.

препоръчано

Очаква се сватбата да е изключително романтична и красива - тя няма да бъде в България, а на гръцкия остров Корфу, пише всекидневник. Бракът ще е църковен. Най-вероятно ще бъде сключен в тесен кръг близки на двамата младоженци. Новината, че Ели и Миро ще се женят, е изненадваща, защото от години се говори, че певецът си пада по мъже, а връзката му с Ели е само проформа.

Двамата са заедно 11 години, като поддържат отношения от разстояние. Запознават се след концерт на „Каризма" в Лондон. Ели се приближава до масата на Миро и предизвикателно вади цигара от неговата кутия, като му иска огънче, което силно го впечатлява. Още по-впечатляващ обаче е опитът й да седне на стола, при който пада на земята. Всички избухват в смях и това е началото на дългата връзка на Ели и Миро.

Бъдещата булка върти собствен бизнес. Тя има ресторант в Лондон, за който се твърди, че е в Топ 5 на най-добрите на Албиона. Именно Ели от години налива пари в кариерата на Миро, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени. Все пак той най-накрая реши да й се отблагодари за всичко, което е направила за него, като й сложи халка на безименния пръст.

Макар бъдещата булка да е махнала окончанието „а" от фамилното си име и да живее от години в Лондон, тя не е мома англичанка, а перничанка. Майка й Василка и до днес живее в Перник.

За връзката с ресторантьорката Миро призна едва преди година. Той го направи с уговорката, че това не е неговата „голяма любов". Бил практичен в емоционалната част. „Има хора, които много трудно си намират партньор, аз съм от тях. А може би не искам, вече съм стар за това... Но ако питаш дали съм сам, от 10 години съм с една симпатична дама", каза той в тв интервю. И призна, че въпросната дама искала той да стане „автор на нейните деца". Вероятно нещата оттогава досега са се развили в положителна насока, след като двойката е решила да се врече в любов пред Бога.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК