МИСТЕРИЯТА ПАДНА: Разкриха защо има ВЛЕЧЕНИЕ КЪМ РАКИЯТА кметът на "Спаси София", който митарства с шишета из тв студиата (ВИДЕО)

Акценти

МИСТЕРИЯТА ПАДНА: Разкриха защо има ВЛЕЧЕНИЕ КЪМ РАКИЯТА кметът на "Спаси София", който митарства с шишета из тв студиата (ВИДЕО)

124625
преди 6 часа
МИСТЕРИЯТА ПАДНА: Разкриха защо има ВЛЕЧЕНИЕ КЪМ РАКИЯТА кметът на Спаси София, който митарства с шишета из тв студиата (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Разкрита е мистерията защо един от заместниците на Васил Терзиев в Столична община се прочу като разносвач на ракия в сутрешните блокове.

препоръчано

На 4 октомври заместник-кметът на "Спаси София" в направление "Транспорт и градска мобилност" Илиян Павлов постави в ступор водещите на БНТ, като им занесе в студиото бутилка от традиционната за Балканите алкохолна напитка.

Сценката се разигра в 8:51 ч. "Аз ви нося една ракия да се почерпите тук, в студиото", заяви Павлов. "Да почистим или да се черпим?", попитаха водещите, които в продължение на няколко минути не спряха да се смеят на опита за неуместната шега. А те по повод това, че инспекция на същия заместник-кмета установи как трамваите в София се почиствали на ръка, с ракия и лични домашни прахосмукачки.

"Ракия в 8 часа сутринта - това е картинката на първата година на управлението на ПП-ДБ-Спаси София в столицата", възмути се тогава Георги Георгиев, бивш председател на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Самият той вчера издаде, че в ГЕРБ са разгадали откъде идва влечението на заместника на Терзиев към ракията.

"Оказа се, че преди да попадне в общината, въпросният зам.-кмет се е занимавал със старт ъп за призводство на ракия от фурми. Има публична информация за това", обясни Георгиев.

"Да отиват да си варят ракията, а не да се правят на "спасители" на София"! Да не правят ученици - заместник-кметове! И хора, които са явно неподготвени, а да се вземат в ръце", призова още той на брифинга в централата на ГЕРБ.

Вижте още във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! ППДБ и Спаси София провалиха извънредното заседание за задръстванията, общинските съветници на ГЕРБ са бесни (ВИДЕО) ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! ППДБ и "Спаси София" провалиха извънредното заседание за задръстванията, общинските съветници на ГЕРБ са бесни (ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК