Вход
София
Времето в София 13 o C

МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: И НСО в комплота с Бобокова и приближените на Радев срещу Борисов?

МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: И НСО в комплота с Бобокова и приближените на Радев срещу Борисов?

на 24.09.2020
362460
0
МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: И НСО в комплота с Бобокова и приближените на Радев срещу Борисов?
Автор: ПИК
24.09.2020
0
362460

Премиерът Бойко Борисов хвърли днес светлина затова кой стои зад манипулираните записи, както и нагласените снимки, направени в спалнята му. Той заяви, че една „прекрасна госпожа“ от кръга на Румен Радев стои зад компроматите и работата била свършена по ченгеджийски.

„Аз съм си изяснил как коварно неговите хора ме сготвиха по един елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко“, заяви днес Борисов, като попита кой би държал така пари, при положение, че има каса.

От думите му става ясно, че снимките са направени в негово отсъствие, тоест са направени от човек, който е можел да влиза в личното му пространство, без никакъв проблем. Малко след излизането на записа се появиха основателни слухове, че зад камерата с телефона стои една определена жена.

Големият въпрос е, тази "прекрасна госпожа" дали е именно дългокраката съпруга на близкия до кръга на Румен Радев бизнесмен Пламен Бобоков, който пък е и пръв авер на беглеца Васил Божков. Кой друг може да разполага с такива пачки евро, кюлчета злато и пистолет, които удобно да постави и да снима? 

Ключов тук е и въпросът как тази „прекрасна госпожа“ успява да се промъкне в най-личното пространство на премиера. Отговорът е ясен - не може да стане без съдействие от страна на ръководената отново от Румен Радев служба НСО. Само служителите, които охраняват резиденцията, имат пълен достъп и могат да ходят навсякъде необезпокоявано, когато премиерът не е там. Те са и тези, които знаят кога е там и кога теренът е свободен...

Случайно ли е, че само метежниците на Радев, управлявани от Дубай, като знаме пачките и златото, за които отдавна стана ясно, че са евтина постановка? Каза го и самият Борисов - само Радев говори за чекмеджета.

До днес от НСО не са дали абсолютно никакво обяснени как е допуснато който и да било да влезе в спалнята на премиера. И щом мълчат, то означава ли, че самите те са съучаствали в тези фалшификации?

Тези въпроси започват да тежат с пълна сила и Радев и подчинените му от НСО в най-спешен порядък трябва да дава обяснение. Ако не пред обществото, то в съда! 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34819
архив

Доктор пита новоназначената медицинска сестра:
- Сестра, взехте ли кръв от пациента в шеста стая както ви казах?
- Да, докторе.
- Колко?
- Колкото можах.
- По-точно?
- Към пет литра.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x