МИСТЕРИЯ: Монахиня предсказва катаклизми, след като била спасена от Света Богородица

Европа

МИСТЕРИЯ: Монахиня предсказва катаклизми, след като била спасена от Света Богородица

15171
на 11.06.2021
МИСТЕРИЯ: Монахиня предсказва катаклизми, след като била спасена от Света Богородица
Автор:   ПИК

Светът ще премине през големи катаклизми. Всички, които са забогатели незаконно, ще загинат. Монахинята Елена Айело, която е била известна през миналия век със своите пророчества, предсказала, че 70 години след нейната смърт, над света ще надвисни голямо зло, съобщава "Езорайтър". Годишнината се навършва през 2031 г.

препоръчано

Злите сили няма да оставят шанс доброто да победи и човечеството няма да може да се справи без помощ отгоре, предупреждава ясновидката, която през 2011 г. е обявена от Католическата църква за светица. 

Според нея, всеки праведен човек, който се моли на Бог, ще запази душата си. 

Преди да стане монахиня, Елена Айело е била диагностицирана с рак на стомаха в последен шанс. Лекарите не й давали надежда, но жената се молила и се зарекла пред Света Богородица, че ще служи на Господ, ако бъде спасена. След като чудото се случило, тя се записала като доброволец и като медицинска сестра помагала на ранените по време на Първата Световна война.

Тогава ръцете й кървели на същите места, където били заковани крайниците на Христос. Жената започнала да получава и видения. Прогнозите й за предстоящите събития били точни. След Първата Световна война Елена станала монахиня. 

“Хората трябва да преосмислят своето поведение. В противен случай нямат шанс за спасение“, казвала често католическата светица. 

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това