МИСТЕРИЯ: Странен огромен кръг се появи в планините на Египет

Бомба

МИСТЕРИЯ: Странен огромен кръг се появи в планините на Египет

15520
на 13.03.2022
МИСТЕРИЯ: Странен огромен кръг се появи в планините на Египет
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Докато изучава изображения в Гугъл Земя, потребител на сайта Редит, открива странен "пръстен" в планините на Египет.

препоръчано

Това е странен кръг с почти правилна форма, който сякаш е оставен от огромен кръгъл обект, паднал отгоре върху планината и прорязал скалите като "горещ нож парче масло".

Мястото се намира в Египет, близо до Суец и крайбрежието на Червено море. Координатите му в Гугъл Земя са: 27°34’41″N32°56’42″E

Изображенията, публикувани в Редит, озадачават много интернет потребители. Някои предполагат, че в тези планини е кацнал НЛО.

Това странно образувание е дълго почти 2 км.

Друг потребител установява, че тази формация прилича на загадъчната Структура Ричат в пустинята Сахара, която прилича на огромно око.

Предложено е и научно обяснение. Един от потребителите пише, че това е естествена геоложка структура, възникнала в резултат на набъбването на вулканична магма, излязла отдавна на повърхността, а по-късно втвърдена под формата на пръстен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК