МИСТЕРИЯ! Хората с отрицателен резус фактор в кръвта имат гени от извънземни!

Бомба

МИСТЕРИЯ! Хората с отрицателен резус фактор в кръвта имат гени от извънземни!

360194
на 11.02.2017
МИСТЕРИЯ! Хората с отрицателен резус фактор в кръвта имат гени от извънземни!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Всички сме запознати с четирите основни кръвни групи – 0, AB, B, и A.  Кръвните групи обаче се различават и по резус-фактор, който може да е положителен или отрицателен. Тук идва интересната част: RH негативните типове кръв не притежават основен еволюционен ген от резус маймуните, който повечето други хора имат.
Ако приемем за вярна теорията, че произлизаме от маймуните, как така някои от нас нямат гена на резус маймуните?
Другите кръвни групи имат определени протеини, докато RH негативните нямат такива. С такава кръв са около 10-15% хората и сега учените се чудят как да отговорят на въпроса откъде се е появил този тип кръв

Изненадваща теория гласи, че той може да има връзка с определени племена и групи през последните 35 000 години. Азиатците с RH отрицателна са едва около 1%, а африканците са около 3%. Европейците имат най-висок дял хора с отрицателен резус фактор.

Учените не могат да направят кой знае какво, за да отговорят на въпроса защо е така. Някои обаче твърдят, че хората с такава кръв имат по-висок коефициент на интелигентност, често са с по-светла коса и очи, по-здрави са физически и емоционално и имат по-ниска телесна температура в сравнение с другите.

Комплексността на въпроса с отрицателния резус-фактор става още по интересна, когато става дума за бременни жени. Те може да имат големи трудности да износят и родят бебе, което има RH положителна кръв.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Това означава, че тялото на майката се опитва по естествен път да отстрани бебето. За да не се случи това, се използват медикаменти и ваксини. Това кара някои да се чудят, дали RH отрицателната кръв не е дадена на хората от извънземни, посетили планетата ни. Ако трябва да отидем още по-далеч в тази мистерия: хората, твърдящи, че са отвличани от извънземни, имат RH отрицателен тип кръв.

Ето какво е съотношението на хората в различните кръвни групи и резус-фактори:

Важно е да се знае, че нулева отрицателна кръвна група е универсален дарител, защото е съвместима с всички останали. AB-положителна кръвна група е универсален реципиент.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК