Мистерия: Eва от „Тоника” видяла духа на мъжа си Гого

Феномени

Мистерия: Eва от „Тоника” видяла духа на мъжа си Гого

19592
на 03.08.2022
Мистерия: Eва от „Тоника” видяла духа на мъжа си Гого
Автор:   "Ретро"

Обичаната певица Ева Найденова от култовата музикална формация „Тоника” призна в медиите, че неведнъж е виждала и усещала присъствието на духа на своя покоен съпруг Гого, който почина след тежко боледуване преди 8 години.

препоръчано

Ева, която продължава да обитава дома им в Айтос, е твърдо убедена, че мъжът й я посещавал и искал да осъществи контакт с нея от отвъдното. Тя споделя как през октомври миналата година оставила прозореца на спалнята си отворен, тъй като времето било топло и приятно и й се приискало да влиза въздух в стаята. Изведнъж обаче гробната тишина била нарушена от неистовия лай на съседското куче, а после чула как някой се изкачвал по витата стълба в къщата й. „Това бяха неговите стъпки. Усетих аромата му в спалнята и видях как моят матрак потъва. Казах „Любими, ти ли си?“ и станах. Светнах нощната лампа. Беше към 3-4 часа. В стаята изведнъж стана много студено“, разказва за стряскащото си преживяване Ева. Тя е твърдо убедена, че пътят ни не свършва със смъртта и има живот и след нея.

„Много паранормални случки съм имала. Това не са сънища, в будно състояние се случва. Много неща са, които ще помня и след смъртта си чак“, споделя Ева, която 8-ма година не може да се съвземе след загубата на своя съпруг и твърди, че той не я е изоставял и продължава да го чувства край себе си. „Гого беше най-добрият ми приятел. Всичко си споделяхме“, заявява Ева, която в момента работи над книга, посветена на техния съвместен живот. В писането й помагала тяхната близка семейна приятелка Тони Димитрова. „Иска ми се да е биографично-хумористична, защото той това би направил. Тони има много хубав изказ, близък до хората и мисля, че ще стане книгата“, изтъква Ева.

Тя споделя, че тежко е понесла и смъртта на Ваня Костова, която ни напусна през миналата година. Двете известно време бяха в обтегнати отношения, водеха открита медийна война и изкараха кирливите си ризи пред очите на цялата България, докато бяха заедно в къщата на „ВИП брадър”. След финала на скандалното шоу обаче бившите колежки от „Тоника” заровиха томахавките и се върнаха към старото приятелство, като в последните години, преди Костова да си отиде внезапно, бяха изключително близки. Ева дори разкрива, че сякаш е предусетила фаталния й край, тъй като имала лоши усещания в дните около смъртта й. „Предната седмица се чух с нея и й бях казала да се пази, тъй като имаше съпътстващи заболявания. Като ми казаха по телефона, не можах да повярвам. Отиде си на Гергьовден на 64 години, на колкото беше и Гого“, разказва певицата, която преди половин година загуби и своята майка, с която живееха заедно в Айтос.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК