"Мис България" Калина Митева предизвика фурор на конкурса за световната титла

ГАЛЕРИЯ ШОУ

"Мис България" Калина Митева предизвика фурор на конкурса за световната титла

36817
на 29.11.2018
Мис България Калина Митева предизвика фурор на конкурса за световната титла
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Калина Митева дава силна заявка за финалите на най-големия международен конкурс за красота "Мис Свят" в Китай. 19-годишният модел впечатли оценяващите с таланта си - сценичен пърформанс на фона на музика с мотиви от родния фолклор. Уменията си в народните танци Митева е демонстрирала неведнъж, като дори е носител и на голямата награда на фолклорен фестивал в Грузия.

препоръчано

Българската претендентка за голямата корона събра овациите на журито и в предизвикателството "Head To Head Challenge", в което всички 120 красавици, протягащи ръка към титлата "Мис Свят", бяха разделени в общо 20 групи. Те трябваше да отговарят на различни въпроси, а Митева се отличи и в този кръг от надпреварата. Тя попадна в група с представителките на Лаос, Колумбия, Замбия, Португалия и Белгия. Миските трябваше да развият тезата си на тема "Какво научихте от собствената си страна, което бихте искали да предадете като знание и в чужбина?".

Калина се отличи с кратък и точен отговор. Тя говори изключително убедително и с необходимата увереност, заради което изпъкна пред останалите момичета в групата, пишат по повод предизвикателството от angelopedia.com. Митева избра да разкаже, че именно в България се ражда кирилицата. С отговора си тя грабна и най-голям процент от зрителския вот в групата, а след нея се нареждат Белгия и Колумбия, пише "Монитор".

Ако запази челната си позиция, българката ще премине във втория кръг на "Head To Head Challenge", с което почти сигурно си гарантира място в Топ 30 на големия финал на конкурса на 8 декември.

От гледна точка на одобрението на публиката Калина стои повече от добре не само в конкретната група от предизвикателството. Тя е на 20-о място по подкрепа на феновете на конкурса, като единствените европейки, които се нареждат преди нея в класацията са "Мис Франция" и "Мис Русия". На първо място пък е представителката на Непал.

Калина се класира за "Мис Свят", след като триумфира на провелия се на родна територия конкурс през септември. Кято част от подготовката й за международния форум е благотворителна кампания, в която да протегне ръка на деца в неравностойно положение. В Китай тя отново показа доброто си сърце, като заедно с част от другите модели и председателката на "Мис Свят" Джулия Морли посети дом за деца в града Саня, където разговаря и игра с тях в продължение на няколко часа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК