"Мис Варна" позира в гореща поза по секси бельо (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

"Мис Варна" позира в гореща поза по секси бельо (СНИМКА)

16065
на 12.10.2022
Мис Варна позира в гореща поза по секси бельо (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Карина Атанасова не пропуска да зарадва феновете си в Инстаграм с нови фотосесии и снимки. Огнената брюнетка, носителка на титлата "Мис Варна", публикува прекалено горещ кадър, на който демонстрира стегнатите си крака.

препоръчано

Не знаем дали Карина тренира упорито във фитнес залата, но е повече от видно, че мацката има супер стегнато тяло. Ефектното черно бельо пък засилва още повече еротичното послание, което явно Атанасова отправя към мъжката аудитория.

Не е ясно дали силиконката има сериозна връзка в момента, но това не ѝ пречи да се снима така, както прецени, пише каналът Vbox7.

Иначе брюнетката бе част от тазгодишния конкурс "Мис силикон". Карина не си тръгна с празни ръце, а с титлата "Мис Силикон Естетик" и ваучер за естетични процедури.

Красавицата пък често е забелязвана по улиците на родния Пловдив, където фучи със скъпарската си кола, която може да видите във видеото.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК