Мис Плеймейт 2012: Не съм новата Златка

Папараци

Мис Плеймейт 2012: Не съм новата Златка

8427
на 19.11.2012
Мис Плеймейт 2012: Не съм новата Златка
Автор:   Иван Атанасов

Изненадващо, Бахати се обяви срещу пластичната хирургия, въпреки че има силикон в гърдите и си е коригирала носа.

"Аз не съм новата Златка, не приличам по нищо на тях". Това каза избраната за Плеймейт Силвия Бахати. 25-годишната блондинка следва психология, а от три години е част от балета на Биляна Йотовска. Тя отрече слуховете, че зад короната й стои платежоспособен бизнесмен, който е подплатил короната с пари. "Ходя на лекции не много редовно, но психологията ми е изключително интересна", сподели Бахати. Силвия потвърди, че има сериозен приятел, който е обикновено момче на нейната възраст. "Не е богат", уточни плеймейтката. „Семейството ми ме подкрепя, баща ми е твърдо зад мен. Мотивацията ми да участвам в конкурса е, че това е развитие на кариерата. Знам как да използвам титлата за професионални успехи, а не само да се шуми около мен,“ каза Бахати. Тя допълни, че очаква да печели пари от реклами и снимки. Изненадващо тя се обяви срещу пластичната хирургия, въпреки че има силикон в гърдите и си е коригирала носа.  
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК