Митничарите на "Калотина" спряха контрабанда на цигари в автобус

Крими

Митничарите на "Калотина" спряха контрабанда на цигари в автобус

14293
на 04.10.2024
Митничарите на Калотина спряха контрабанда на цигари в автобус
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Митническите служители на ГКПП Калотина спряха опит за контрабанда на голямо количество цигари с български акцизен бандерол.

препоръчано

В личния багаж на пътник в автобус митническите инспектори на ГКПП "Калотина" откриха 15 740 къса (787 кутии) цигари с български акцизен бандерол.

На 03 октомври 2024 г. на ГКПП Калотина е извършена митническа проверка на автобус, пътуващ по редовна линия София – Мюнхен. При осъществения контрол на багажното отделение митническите служители откриват голямо количество цигари в черни сакове, покрити с лични вещи. Тютюневите изделия наброяват общо 15 740 къса (787 кутии) цигари на известни марки с български акцизен бандерол. Установено е, че багажът принадлежи на един от пътниците в автобуса, на който е съставен акт за установяване на административно нарушение.

За последните три месеца вследствие на активните контролни действия на митническите инспектори на ГКПП Калотина са задържани над 60 000 къса цигари и 30 000 къса нагреваеми и електронни изделия за пушене.

Нарушението е установено в рамките на съвместната операция по противодействие на контрабандата, с участието на екипи от Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК