Митничари иззеха голямо количество ментета на маркови дрехи

Крими

Митничари иззеха голямо количество ментета на маркови дрехи

11333
на 08.08.2024
Митничари иззеха голямо количество ментета на маркови дрехи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стоки с лого на защитени марки иззеха при съвместна проверка полицаи и митнически служители на Граничния контролно-пропускателен пункт “Капитан Андреево“, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

препоръчано

Вчера на трасе “Вход“ от Турция за България е проверен лек автомобил, шофиран от 30-годишен мъж от Нова Загора. В колата с него са пътували още двама негови съграждани – мъж на 65 г. и жена на 63 г.

В багажа на жената са намерени 404 текстилни артикула с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Съставен е акт, допълват от полицията.

Последната конфискация на стоки с лого на защитени търговски марки в региона бе завчера в Хасково, когато в търговски обект на улица “Мургаш“ бяха установени 532 брандирани артикула без разрешение от правопритежателя.

На Капитан Андреево пък голяма пратка от 20 725 текстилни изделия, спортни обувки и чанти с обозначения на световноизвестни марки бе задържана в средата на април т. г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК