Митничари спипаха 15 000 литра нелегална нафта

Крими

Митничари спипаха 15 000 литра нелегална нафта

5593
на 17.02.2020
Митничари спипаха 15 000 литра нелегална нафта
Автор:   ПИК

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване” иззеха 15 240 литра нелегален енергиен продукт с мирис на дизелово гориво. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници".

Горивото е открито при митническа проверка в недвижим имот в района на Бяла Слатина. Митническите  служители  откриват на територията на имота ремарке от автоцистерна без регистрационни номера.

Установено е, че то съдържа в три отделни клетки общо 15 240 литра жълт на цвят енергиен продукт. Открити са също и приспособления за преточване – помпа с маркуч.

За енергийния продукт не са представени документи, удостоверяващи плащането, начисляването или обезпечаването на дължимия акциз, съгласно разпоредбите на Закона за акцизите и данъчните складове.

Взети са проби за лабораторен анализ. Предстои да бъде образувано административно-наказателно производство. Работата по случая продължава.

препоръчано
свързани новини
Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това