Митничари хванаха два камиона с хартия и картон за цигари

Крими

Митничари хванаха два камиона с хартия и картон за цигари

8144
на 28.04.2023
Митничари хванаха два камиона с хартия и картон за цигари
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Митничари хванаха два камиона с хартия и картон за производство и опаковане на цигари при две проверки в рамките на седмица, съобщиха от Агенция "Митници".

препоръчано

11 580 кг празни кашони, филтърна хартия и коркофан за производство на цигари задържаха митнически служители при проверка в района на ГКПП Дунав мост–Русе. 

На 23 април митническите служители спират за проверка товарен автомобил, пътуващ за Западна Европа. Според транспортните документи товарът представлява хартия и картон.

Инспекторите установяват, че шест от палетата съдържат 3120 кашона от картон, които отговарят по вид и размер на кашони за цигари тип мастърбокс, Други 12 палета са намерени с 1448 рула с филтърна хартия - коркофан и хартия за цигари. 

Дни по-рано в района на ГКПП „Пристанище Силистра - Фериботен Комплекс“, на 18 април, при друга проверка на румънски товарен автомобил, излизащ от страната, митнически служители намират 8 палета картонени опаковки за цигари и 12 палета хартия за цигари (хартиени бобини).

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК