Митов: България остро осъжда самоубийствения терористичен акт в Истанбул

ЧАС ПИК

Митов: България остро осъжда самоубийствения терористичен акт в Истанбул

4484
на 19.03.2016
Митов: България остро осъжда самоубийствения терористичен акт в Истанбул
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

България остро осъжда самоубийствения терористичен акт, извършен днес преди обяд в Истанбул, довел до смъртта на петима и раняването на около 20 граждани, включително чужденци. Това се казва в изявление на външният министър Даниел Митов по повод взрива в Истанбул, съобщиха от МВнР. 

препоръчано

С тъга и възмущение следим днешните трагични събития в най-известната и оживена част от центъра на Истанбул. Само шест дни след кървавата атака в столицата Анкара, отнела 37 живота, в съседна, приятелска и съюзническа Република Турция, отново се дават невинни жертви на терора.

Изразяваме най-искрени съболезнования на близките на загиналите и пожелаваме успешно възстановяване на ранените. България е съпричастна с усилията на компетентните органи на Република Турция за скорошното разкриване на поръчителите на атентата, се казва още в изявлението.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК