Митьо Пищова пипна коронавирус на банкет в Павел баня

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Митьо Пищова пипна коронавирус на банкет в Павел баня

19395
на 24.11.2020
Митьо Пищова пипна коронавирус на банкет в Павел баня
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Колоритният Димитър Маринов-Митьо Пищова бори коронавируса в отделението на великотърновската болница "Стефан Черкезов".

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Една седмица не съм яла и не съм спал! Преминах през много тежки моменти. Дано да оцелея защото моят приятел Ицо Стоте манекенки не успя. Ако и аз си отида, много моделки ще плачат", коментира пред столичен ежедневник Пищова.

Всичко започнало с веселби и тежки софри в Павел баня в компанията на приятели. Пищова едва се прибрал в Търново след първите симптоми.

На следващия ден си направил PCR тест, който се оказал положителен. Върнали го за домашно лечение вкъщи, но след като се влошил и с протекциите на д-р Николай Стойнов - шеф на хирургията в болницата, го приели в отделението.

"Ако се оправя ще дам голям банкет", кани се Пищова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки! Бойко Рашков няма място в политиката (ВИДЕО) ПИК TV! Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки! Бойко Рашков няма място в политиката (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК