Митьо Пищова пипна коронавирус на банкет в Павел баня

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Митьо Пищова пипна коронавирус на банкет в Павел баня

16642
на 24.11.2020
Митьо Пищова пипна коронавирус на банкет в Павел баня
Автор:   ПИК

Колоритният Димитър Маринов-Митьо Пищова бори коронавируса в отделението на великотърновската болница "Стефан Черкезов".

препоръчано

"Една седмица не съм яла и не съм спал! Преминах през много тежки моменти. Дано да оцелея защото моят приятел Ицо Стоте манекенки не успя. Ако и аз си отида, много моделки ще плачат", коментира пред столичен ежедневник Пищова.

Всичко започнало с веселби и тежки софри в Павел баня в компанията на приятели. Пищова едва се прибрал в Търново след първите симптоми.

На следващия ден си направил PCR тест, който се оказал положителен. Върнали го за домашно лечение вкъщи, но след като се влошил и с протекциите на д-р Николай Стойнов - шеф на хирургията в болницата, го приели в отделението.

"Ако се оправя ще дам голям банкет", кани се Пищова.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това