Михаел Шумахер се показа публично за първи път от 11 години

Формула 1

Михаел Шумахер се показа публично за първи път от 11 години

76764
преди 6 часа
Михаел Шумахер се показа публично за първи път от 11 години
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер за първи път от 11 години се е появил на публично място, съобщи "Дейли Мирър".

препоръчано

55-годишният германец е присъствал на сватбата на дъщеря си Джина-Мария през миналата седмица. В първоначалните информации не се споменаваше дали Шумахер е бил на щастливото събитие. В началото на годината се съобщаваше, че именно венчавката ще бъде първото публично събитие с участието на Пилето от края на 2013 г. насам.

В публикацията си британското издание уточнява, че на всички гости на сватбата на Джина-Мария и дългогодишния ѝ приятел Йън Бетке е било наредено да оставят мобилните си телефони и всички снимащи и записващи устройства при охраната. Целта е да била да се избегне изтичането на информация и визуален материал за състоянието на знаменития пилот, писа "Гонг".

На 29 декември 2013 г. Михаел Шумахер падна докато караше ски във френския зимен курорт Мерибел и си удари главата в подаваща се от снега скала. При инцидента легендата на Формула 1 получи сериозни черепно-мозъчни травми и претърпя няколко операции. След това в продължение на няколко месеца беше в изкуствена кома.

През 2014 г. Шумахер беше преместен във фамилното жилище в Швейцария. Семейството му го пазеше далеч от обществеността и нямаше почти никакви информации за състоянието му. Единствено близкият семеен приятел Жан Тод правеше кратки коментари след посещенията си в дома на германеца.

От няколко години Михаел Шумахер е преместен във вила в Майорка, която съпругата му Корина купи от президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес за 27 милиона паунда през 2017 г. Именно в тази вила се проведе и сватбената церемония на Джина-Мария.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК