Млада жена загина при катастрофа в Добрич

Инциденти

Млада жена загина при катастрофа в Добрич

21682
на 13.09.2024
Млада жена загина при катастрофа в Добрич
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

24-годишна жена загина при катастрофа в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

препоръчано

Инцидентът е станал малко след 7:00 часа тази сутрин на пътен възел от село Козлодуйци за Околовръстния път на града. 

Жената е навлязла с автомобила си  в лентата за насрещно движение и се ударила челно в товарен автомобил.

Тя е загинала на място, а дете, което е пътувало в колата, е отведено за преглед в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Водачът на товарния автомобил също е в болницата - със съмнение за фрактура на горен крайник. 

За първите осем месеца на годината на територията на област Добрич са станали 96 тежки пътни инцидента. Жертвите при пътнотранспортни произшествия от началото на годината в областта са 11, 119 души са пострадали.

В сравнение със същия период на миналата година катастрофите са с една по-малко, загиналите - със седем по-малко, а ранените - с двама повече. Това посочи преди седмица началникът на сектор "Пътна полиция" в Добрич главен инспектор Жулиян Минев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК