Младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден с джаги и коктейли „Бузлуджа“ (СНИМКИ)

Политика

Младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден с джаги и коктейли „Бузлуджа“ (СНИМКИ)

8540
преди 4 часа
Младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден с джаги и коктейли „Бузлуджа“ (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Празнуваме 15-я си рожден ден. Вече 15 години сме генератор на политически решения за младите и коректор на всяка власт, която си позволи да бъде арогантна. Затова и днес, без страх и с абсолютна решителност казваме „Не!“ на България с Пеевски и Борисов“, заяви вчера на специално събитие председателят на Младежкото обединение в БСП и водач на листата на „БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ в 23 МИР в столицата Габриел Вълков.

препоръчано

Близо 200 млади социалисти се събраха в Южния парк в София, за да отбележат 15-та годишнина на младежката организация на БСП.

 Събитието започна с отворена дискусия между Вълков и първия в листата на 24 МИР - Атанас Атанасов. Те бяха придружени на сцената от Георги Ангелов, Иван Панайотов и Сава Диков - още трима млади кандидати за народни представители на левицата от 23 МИР.

„Трябва да задържим младите хора в България. Това става с развитието на една ефективна и модерна икономика, привличаща инвестиции с висока добавена стойност. Крайно време е да сложим край на превръщането на България в икономическа пустиня“, сподели Атанасов за своите приоритети в бъдещия парламент.

Беше представена и програмата на младите кандидати  „Първа работа! Първи дом! Първо дете!“, която включва мерки за държавна помощ за младите при намиране на първа работа, закупуване на първо жилище и отглеждане на първо дете.

Събитието продължи с игра на джаги и тематични напитки по случай рождения ден на младежката организация.

По-рано през деня младежите се събраха за заседание на Националния съвет на МО в БСП в централата на софийската организация на партията.

Там ги приветства председателят на  “БСП - Обединена левица” Атанас Зафиров.

“Изказвам удовлетворението на ръководството на БСП от работата на Младежкото обединение. Работите активно и енергично. Вие сте бъдещето на БСП и на лявото в България. Вървим заедно и обединени сме по-силни. Нека да спрем да се делим. Имаме какво да кажем на хората по оста на лявото. И борбата на обикновения човек в борбата с монополите“, сподели той на младите социалисти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК