Младежи с похвална акция, преобразяват подлез в Смолян

Региони

Младежи с похвална акция, преобразяват подлез в Смолян

5349
на 13.11.2021
Младежи с похвална акция, преобразяват подлез в Смолян
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Младежи запретнаха ръкави и стартираха акция по почистването на подлез в Смолян, чието състояние от години възмущава жителите на квартал “Райково“ в областния град.

препоръчано

Целият подлез е осеян със следи от вандалски прояви, а миризмата кара хората да не влизат в него и да пресичат опасно през кръстовището над него, разказва за родопските неволи "Марица". В района е елитната Математическа гимназия, както и Художествената гимназия, но учениците им не минават през подлеза.

Идеята на инициаторите е да изчистят съоръжението и след това в него да се нарисуват с графити стойностни творби, така че мястото да се превърне в градска галерия, показваща творбите на даровитите смолянски младежи.

"Новата визия със сигурност ще допадне на всеки съгражданин и гост на Смолян“, каза Валентин Кехайов, председател на младежката неправителствена организация “Млади изследователи за младежко развитие“, инициатор на преобразяването на подлеза.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Истинска ли е гладната стачка на Биршен - къде отиде съпругата на Ибрямов след удобното интервю на БТВ (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Истинска ли е гладната стачка на Биршен - къде отиде съпругата на Ибрямов след удобното интервю на БТВ (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК