Младен Маринов: Благодарение на кметовете и общинарите ни ГЕРБ издържа репресиите на Бойко Рашков (СНИМКИ)

Политика

Младен Маринов: Благодарение на кметовете и общинарите ни ГЕРБ издържа репресиите на Бойко Рашков (СНИМКИ)

14528
преди 4 часа
Младен Маринов: Благодарение на кметовете и общинарите ни ГЕРБ издържа репресиите на Бойко Рашков (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

При поредната си обиколка из Софийска област водачът на коалицията ГЕРБ-СДС отправи поздрав за Деня на българските общини

препоръчано

Водачът на листата на коалицията ГЕРБ-СДС в Софийска област Младен Маринов направи поредната си предизборна обиколка из региона. В Деня на българските общини той бе в ботевградското село Врачеш и в общините Челопеч и Етрополе.

„Специално поздравявам за празника кметовете и общинските съветници от ГЕРБ в Софийска област! Те са мощният гръбнак на нашата партия в областта. Благодарение на всеотдайната им работа условията за живот на хората в техните общини постоянно се подобряват през годините. Благодарение на тяхната твърдост и политическа неотстъпчивост репресиите на режима, наложен в МВР от комунистическия следовател Бойко Рашков, не успяха да ни пречупят“, заяви бившият вътрешен министър в обръщението си по повод на Деня на българските общини. Според Маринов “дори нашата партия излезе още по-силна след бруталните действия на Рашковия режим, защото кметовете, общинските съветници и местните структури на ГЕРБ издържаха“. „Искрено благодаря на всички Ви! Сигурен съм, че на 27 октомври с номер 18 кметовете, общинските съветници и местните организации на ГЕРБ отново ще покажат своята сила и сплотеност! В Софийска област и в цяла България!”, завърши поздравлението си Младен Маринов.

В село Врачеш той бе гост на традиционния Фестивал на бъчвата, където разговаря с кмета Драгомир Григоровски и кметовете на останалите села в Ботевградско. Гост на фестивала бе и кметът от ГЕРБ на община Тутракан д-р Димитър Стефанов.

В Челопеч Младен Маринов бе заедно със социалния министър в третото правителство на Бойко Борисов Деница Сачева. Двамата заедно с кмета на общината Алекси Кесяков наградиха участниците в традиционното рали за хора в неравностойно положение. 

“Подобни състезания са стимул за всички, които са претърпели неблагополучия в своя живот, да почувстват отново адреналина на спортните надпревари. И ние сме длъжни да ги окуражаваме да участват в тях. Подкрепата за хората в неравностойно положение винаги е била сред приоритетите на социалната политика на ГЕРБ в управлението на страната“, заяви Младен Маринов в Челопеч.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК