Вход
София
Времето в София 7 o C

Младен Маринов е звездата на "Борисов" 3. Ето как върна доверието в МВР само за 6 месеца

Младен Маринов е звездата на "Борисов" 3. Ето как върна доверието в МВР само за 6 месеца

на 19.04.2019
150645
49
Младен Маринов е звездата на "Борисов" 3. Ето как върна доверието в МВР само за 6 месеца

Без никакви приказки, с денонощна ударна работа Младен Маринов само за 6 месеца показа как се прави!

Не минава ден без успешна акция на МВР, СДВР, КАТ, ГДБОП и още много, много звена, които показват, че са професионалисти и си вършат работата като в американски филм.  

Такава бе и мечтата на 47-годишния Маринов, който преди половин година зае министерския пост и призна, че за 28-те години, които е отдал в служба на родината, винаги това е бил водещият мотив в работата му. 

Ето, че само няколко месеца по-късно под негово управление стана ясно, че той не е сам в структурите на МВР. Всъщност там винаги е било пълно с хора като него - истински професионалисти, които по нищо не се различават от инспектор Хорейшо и, стига да имат възможност, го показват. Всички тези достойни и доблестни униформени не са кацнали вчера на служба.

Те са били там, искали са да работят и когато има кой да ги води по правия път, го правят. 

Маринов доказа именно това - че от основно значение, за да работи МВР качествено, е кой персонално оглавява ведомството. Само кратко изброяване на министрите през последните 15-ина години, сред които са президентският съветник Пламен Узунов, социоложката Румяна Бъчварова, Орешарският Цветлин Йовчев, Веселин Вучков, Йордан Бакалов, ясно демонстрира огромната пропаст, която дели тези хора и сегашното ръководство. 

Тоновете задържани наркотици, десетките спипани на мига убийци и крадци, арестувани олигарси и ало измамници, организатори на кучешки боеве, изнасилвачи, пияни и дрогирани шофьори и най-важното - корумпирани полицаи, в рамките буквално на месеци се изсипват ежедневно от новинарския поток като водопад от надежда над обезверената ни нация.

Младен Маринов показва, че когато искаш, намираш начин.

Полицаите, митничарите, катаджиите също му вярват и всички са впрегнали сили под негово ръководство на върнат законността в България и спокойствие в домовете и по улиците ни. 

Всички тези специалисти, както и прокуратурата и специализирана прокуратура, под чието ръководство се проведоха някои от най-важните акции на МВР в последните месеци, заслужават подкрепата на цялата нация. Те показаха, че работят дори в трудните условия на родната действителност и не са загубили вярата си, че в България може да има ред.

Трябва обаче да има и закон.

На ход е съдът и всички ние е време да потърсим отговорност на съдиите, "които ги пускат", след като "полицаите ги хванат". Каза го достатъчно отдавна премиерът Бойко Борисов, но е видно, че и до днес в съдилищата нищо не се е променило. Защо никой не протестира и не говори за това? Защо от МВР и прокуратурата можем да търсим отговорност, а съдиите се крият зад своята независимост, за да бездействат и още по-лошо - са съдействат на закононарушителите. 

Абсурдно е арестуваните за организирането на кучешки боеве 58 души да бъдат пуснати още на следващия ден, след като дори разследвания на чужди медии като Би Би Си сочат България като световен център за тази незаконна дейност.

Абсурдно е убийци, крадци и изнасилвач, дори с дълги криминални досиета, да бъдат пускани ежедневно на свобода от съдиите.

Докато Темида не прогледне и висшите магистрати като Лозан Панов ругаят разследващите и институциите, защото не им изнася именно факта, че си вършат работата, не може да ни помогне никой. 

Младен Маринов показа как се прави. На ход е съдът. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(49)
1
Да този ми беше един от автомобилните ми работници-калфи
2
Ако това недоразумение е звездата на шайката правете сметка какви са другите !!!Те впрочем агенции ГАЛЪП и ТРЕНД днес дръпнаха чертата !!!
3
Борисов е слънцето а Младенов звездата на небето на платените гербави саитове. Gepi Grup победа винаги.
4
БАЙ ПЕТКО ОТ ЛЯСКОВЕЦ САМ ПРЕБОРИ ЗАПТИЕТАТА НА СВЕТЛОЗАР АНГЕЛОВ .
5
Че е звезда. Звезда на помиярите и лизачите от Пик
6
До №1! Нещо си объркал браточка. Беше ми шофьорче.
7
А не търкаше ли жена ти.
8
Punta mara
9
Звезда е тоя тулуп,ама в сериали за пеерасти ! Територията наречена България е разграден двор ! Това което са свършили е 10% от това което вършеха службите при Бай Тошо !Като се пенсионира пак ще е шофьор на някой нарко- Барон!
10
Е, днес вече стигнахме дъното... доброволно! Звeздето Macтурбарково се оля... Ще полyчи премия за Великден... Очаквам сега и Ивeто да избуxне, и Бoчетo от Банкя ще бъде доволен!
11
отговор на коментар
Търка го на Мето
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Стана ми някак неудобно... дори на мен... То бива, бива подлизурство, колежке Маcтурбаркова, ама твоето вече... не знам как да го определя. Освен това започва да ми писва от калните ти номера! Днес беше мой ред да бъда дежурна по гepболизане, откъде накъде ти ще ме пререждаш? Това, че държиш yвиснал недялkoв в ръцете си, не те прави по-привилегирована от мен! Ясно ли ти е?! Ceга за мен какво остана: да похваля министър Теменyжка или министър Бapни - така ли?
15
...............ЗВЕЗДОЧКА СА ИСПРАЗНИ !...... Е ТО Е МВРЕ ОРГАЗМУС !......КОТУ У КРАВАРСКИ ФИЛМЕ.......КОБРАТА СТАЛОНЧИК ИБЕ ЗВЕЗДОЧКА......!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Да, полууниформеният ушeв прeстъпник си свърши добре работата като за бaндит и мyтpa глaвoрeз от недалечното минало. Един голям чeтвъртит за всеки служител на МBP и семейството му!
18
Дерзайте ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу Борисов и ГЕРБ. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването и плюенето. Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радеф и другарката Нинова !!!
19
..........ЛЕДИ.........МАСТУРБИРАНЕТО Е УПАСНО ЗАНИМАНИЕ АКУ БРАКНЕШ ПО ДААЛБОКУ !...... ЕИИИ 18..........ЗВЕЗДОЧКА СА ПРАЗНИ БЕ.....А ТО Е ПРАЗНИК У ПИКЕЗ !.......
20
Щом и Метото взехте да хвалите,горко ни......
21
- и тоя ще го гръмнем! Ако трябва и трупове ще има, само и само- ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА! Както каза днес другаря Таско :" : БСП е част от комунистическа България, продължаваме да управляваме дори в опозиция"
22
КОЛКОТО И ДА НИ УСПИНАТЕ СЪС СЛАДКИ ПРИКАЗКИ, НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ. РЕАЛНОСТАПЕ Е КОРЕННО РАЗЛИЧНА. ТО Е ЕЛЕМЕНТАРНО, ФАКТА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ ЗЛЕ ГО ДОКАЗВА. МЕКА КОРУПЦИЯ, МЕГА КРАДЕНЕ И ЗА НАРОДА НЕ ОСТАВА НИЩО.
23
ЗВЕЗДИ ЧУКАМ СТРАХОТНО ОСТАВАШ ЗАДОВОЛЕНА И ОПЛОДЕНА ГАРАНЦИЯ ДЕВЕТ МЕСЕЦА МЪЖКО.
24
Съзвездието Орион
25
Авторката не е никак наясно - изтървала е разследващите полицаи. Дори и някой оперативен да свърши нещо, разследващите го скапват- нямат почти никакви правни знания и никой не ги обучава. Работят при голямо текучество, с ниски заплати и при лоши битови условия. Като съсипат едно досъдебно производство още в началото, върви, че осъди някой. Ама хората не знаят това и плюят ли, плюят.
26
Смяна на местата: И Галъп Интернешънъл даде преднина на БСП пред ГЕРБ за евровота
27
отговор на коментар
Затова хвърлят по 100 лева от балконите и ходят по 3 пъти на море.Демокрацията отне много на другарките Импексова и Милиончева!
28
Google плаща 95 $ постоянно последната ми плащане чек е $ 8200 работи 10 часа от всяка седмица в интернет. Моят по-млад приятел е средно 15k през последните месеци и работи около 24 часа последователно. Не мога да се доверя на това, колко ясен беше веднъж, когато го направих. Това е моята основна грижа ... ДОБРИ УДАР. тук............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
29
На този чувал с говна,само като му видиш тъпата физиономия и ти става ясно,че е звезда от комикс за бавноразвиващи !?!
30
Дерзайте ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу Борисов и ГЕРБ. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването и плюенето. Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радеф и другарката Нинова !!!
31
Браво днес Пиш отново доказаха че не са журналисти, а подлоги то в Северна Корея няма такива статии. След обед очакваме Ива Голямото ухо да почне да плаче в ефир че по БНТ президента е направил на пух и прах Шайката Смях....
32
Педялко, спри ги малко тия свирки, бе
33
Чета редовно пресата...... Сто процента е вярно написаното.Този млад МЪЖ е на мястото си. Желая му добро здраве и честни журналисти около него.Но и съдебната безотговорност да се промени и ще заживеем с друго настроение.
34
Пускат ги не съдиите, а прокурорите. До съдиите стигат, когато е приключило разследването. А за съжаление това разследване обикновено не е изпипано така, че да могат да бъдат осъдени. На полицията и разследващите им липсват добри юристи, които да ги посъветват как всичко да протече без закононарушения от тях самите.
35
Каквито възхваления и навеждания да се правят на управляващите,нищо не променя нещата.Невъзможно е да се приеме желаното за действително.МВР си остава нереформирана,ниско ефективна и със спорно доверие.Фатмащината и посредствеността идва в повече.Не съда е виновен,че не се събират годни доказателства. От един шапкар,нищо не може да се очаква.Ако нещо се случва в МВР ,то в повечето случаи се дължи на малцина отдадени на службата професионалисти.Всички останали приемат службата като източник на пари и влияние. Познавам много добре системата и не споделям оптимизма на авторката.
36
фалшива новина
37
Голям полицай, голям смях! 1000 години ГЕРБ на власт с др. Борисов!
38
Истината не може да се скрие,тя затова е истина, колкото и да се мъчат болшевиките и техните тролове!!!!!!
39
Умря циганката дето ги хвалеше, та го удариха на самообслужване !!!
40
Спомням си когато назначаваха Младен Маринов за втрешен министър , тогава "мъдрият" зелен чорап се изцепи ( буквално) , че Маринов е некадърник,който сменя друг некадърник. Защото знаеше,че един професионален полицай е лошо за неговата партия и глупостите му. За нула време се смени бързината и ефективността на полицията - веднага хващат престъпниците и повсеместно изкараха на светло големите далавери на комунистите. Само така , бой по чугунените соц. глави !
41
Пеевски ли ви поръча тази хвалебствена статия? Маринов не знае на кой свят е Трябваше да съкрати 50% от ксишите вкл.жсндармеривра и спестените пари от дебелогъзите да се дадат на агенти за информация Ссмо с катаджийски байки и жандармерийски показни мероприятия не става.Трябва кримибслен анслиз.Трябват арести на служители от вътрешна сигурносг и инспекторат,в ръководството ба пожсрнста,с човешки ресурси.
42
Мръсна нагла долнопробна прокремълска фъшкия тебе кога де те пребие човек се ще е късно! По цял ден русофилски гей стоиш в сайта и пърдиш във всички посоки от гноясалият ти задник!
43
Сега и една ода за Барниръбъла чакам.
44
Хората са отвратени до крайност от това престъпно и крадливо управление, тая кукувица за доверие бленува. Всеки се лъже веднъж, но цели три пъти с фатални и катастрофални последствия .....наивниците и балъците свършиха
45
Еййййй ПИКинези опряхте да фалите шофьорчето на Мето.....тоя дори не ставаше за мутра толкоз беше ЗЛЕ.....
46
До колежката с красивите yши: Колежке, няма ред в тази работа - всеки се бори за кокал и за благоволението на ОНЗИ, от Бaнкя, да се свети името му! Аз го обичам повече от теб, повече и от He-дялко дори... За теб остава да се задоволиш с ода за Цeц-ко от Въpшец и да ни помахаш приветливо с yши!
47
Звездомира, това отплата за дето махна жандармерията пред БНТ ли е? Много тънко минавате, я се постарайте малко!
48
Ми, чи те всичките им звезди в гепи са като този на снимката.
49
Хвалби, хвалебствия, лакейско обслужване, нежно целувки, навеждане но срещу заплащане и поръчки. Това в антижурналистика, тотален антипод на тази благородна професия, което в този сайт е превърната в слугинаж на едно провалено правителство, което доведе страната до Трета национална катастрофа.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17923
архив

Софийска компания градски транспорт - при нас клиентът винаги е прав!

няма нови новини
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
сега
1145
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Треска за "Аскеери": Звезди атакуват театър "Българска армия" за най-престижните награди. Министър Банов лично уважи церемонията (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Показват отпечатък от пръста на Леонардо да Винчи в Бъкингамския дворец
x