Младен Маринов на откриването на кампанията: Хората не искат шоу, а ред в държавата и принципно управление (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Младен Маринов на откриването на кампанията: Хората не искат шоу, а ред в държавата и принципно управление (СНИМКИ)

16887
на 11.06.2021
Младен Маринов на откриването на кампанията: Хората не искат шоу, а ред в държавата и принципно управление (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област Младен Маринов и кандидатите за народни представители откриха предизборната кампания в община Костинброд.

препоръчано

„В последно време популизмът взе такъв връх, че новите закони може да лишат гражданите от конституционно право да гласуват. Правят се безпринципни уволнения, има репресии срещу доказани професионалисти, като целта е да изплашат вас – избирателите на ГЕРБ. Въпреки това, аз съм уверен, че хората не искат шоу, а ред в държавата и принципно управление“ заяви водачът на листата Младен Маринов.

Областнинят кординатор на ГЕРБ за Софийска област и кандидат за народен представител Николина Ангелкова благодари на всички жители на община Костинброд и на София област, които дадоха своя глас за ГЕРБ на предишните парламентарни избори. „Свидетели сме на реанимацията на стари и дискредитирани лица от миналото, които използват дадената им трибуна, за да отричат и омаловажават успехите на ГЕРБ. Това няма как да пожъне успех, тъй като добрите резултати, подобряващи живота на хората, не могат да бъдат скрити. Време е да сложим ред в хаоса и да подредим държавата отново“ подчерта Ангелкова.

„Като млад човек съм избрал десния път. Всички знаят, че именно ГЕРБ е партията, която даде шанс за развитие на много млади хора в политиката“, бяха думите на кандидата за народен представител от Костинброд Антонио Тенев, който е част от младежката организация на ПП ГЕРБ.

От своя страна кметът на община Костинброд Трайко Младенов обяви, че е привилегия, кампанията на Коалиция ГЕРБ – СДС да бъде открита именно в град Костинброд. „Преди два месеца победихме в общината, в областта, а и в цялата страна. Убеден съм, че този път не само ще бъдем първа политическа сила, но и ще се борим за още по – голям резултат“, допълни той.

 

 

Сподели:
Бомба x
Знаци, че вашата душа е стара Знаци, че вашата душа е стара
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това