Младен Маринов: Промяната определено продължава. Задава се иновацията с лек червен привкус режим на водата

Епицентър

Младен Маринов: Промяната определено продължава. Задава се иновацията с лек червен привкус режим на водата

54514
на 28.01.2022
Младен Маринов: Промяната определено продължава. Задава се иновацията с лек червен привкус режим на водата
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Задава се режим на водата. Това написа във Фейсбук бившият вътрешен министър Младен Маринов. 

препоръчано

Припомняме, че по-рано днес в парламента, от ГЕРБ алармираха, че заради баснословните цени на тока, режим на водата е съвсем реална опасност. Причината - помпите на почти всички ВиК дружества в страната работят на ток.

Николай Нанков предупреди, че първото ВиК дружество, на което ще му дръпнат шалтера заради неплатените сметки за електричество, е това в Ямбол.

Ето какво написа в социалната мрежа Младен Маринов:

Приятели, #Промяната определено продължава. При Жан Виденов угасиха уличните лампи, но поне не ни спираха водата. Сега към социалистическата иновация от 1996-1997 г. - режим на тока, се задава и иновацията на #Промяната с лек червен привкус - режим на водата. Явно, така си "изпълняват" предизборните обещания да бъдат иновативни. А и цяло министерство си имат за тази работа, нали?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК