Младен Маринов след атака срещу него: Време е да сложим край на рекета на уличните мутри!

АВТОРСКИ НОВИНИ

Младен Маринов след атака срещу него: Време е да сложим край на рекета на уличните мутри!

360615
на 09.05.2021
Младен Маринов след атака срещу него: Време е да сложим край на рекета на уличните мутри!
Автор:   ПИК

Бившият вътрешен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Младен Маринов изригна срещу уличните хулиганства на "мутрите" на Мая Манолова по повод поредната им атака с пост във Фейсбук. Месеци наред като министър през миналата година той не отвръщаше на агресията на протестърите, които дори опитаха да запалят полицаи и ги замеряха с бомби. Маринов удържаше полицаите да спазят закона и да постъпят като в Западна Европа, където ги разгонваха с водни оръдия. 

препоръчано

Сега обаче той вече не е министър и явно няма намерение да търпи наглостта на метежниците, които на групички причакват и тормозят опонентите си, опъват черни чували и сеят прокоби. Самият той бе жертва на поредната им атака в петък вечер, когато си тръгваше от работа в парламента. Тогава бе атакуван от мутрите на Мая Манолова, които бяха дошли пред НС да я бранят от народния гняв заради безчинствата й в клеветническата й комисия. Начело на мутренския отряд от няма и половин дузина метежници бе Росен Миленов, който си позволи да заплашва Маринов. 

Ето какво написа той по този повод:

"Какво, според Вас, трябва да направи човек, когато 3-4 агресивни лица се опитват да възпрепятстват свободното му придвижване и сипят закани за саморазправа с него? Това ли е демокрацията? Не е ли време да сложим край на рекета на уличните мутри?"

Отговорите на граждани в социалната мрежа пък са повече от красноречиви:

"Ivan Ivanov: Як грамаден мъж гн.Маринов, абе опъни им един шамар че да му се завърти главата на 360градуса, седнал да им се обяснява.

Светлин Иванов: Трябваше по един шамар.

Ивайло Манов: При други обстоятелства б.....й

Jordan Ivanov: Ти ако ги беше ударил ... на онзи мегафона му все още да звучеше от г*а му.
А иначе поведението ти беше достойно, както на достойният министър на вътрешните работи!

Марио Стефанов: Виж Младене! Прав си! Станислав Недков отдавна се бори срещу тези мутри....но...тук има едно но...приеми,че те ненавиждат вас,системата и като цяло всички политици и желаят да изсипят това което таят в душите. Ти не си професионален политик и това веднага...
 
Stefan Ivanov: Ако кажа какво трябва да направи, от ФБ ще ми сложат бан за поне една година".

Уличните хулигани, които непрекъснато нападат хора по улиците на столицата начело с разпопения Дионисий Зарята, мятат черни чували пред дома на премиера Борисов в Банкя, и плашат малките му внуци, са привърженици само на Мая Манолова.

Преди дни няколкото видимо неуравновесени персони заедно със също неспособните да се контролират лели от "Майките" нападнаха преди обед и бившата си "икона" Николай Хаджигенов навлизане в президентството с викове "Предател! За една комисийка се продаде!", макар че той отиде при тях да ги поздрави. Впоследствие обаче заяви, че май алкохолът им е дошъл  в повече.

Единствената, която се сдоби с техните възторзи и обра овациите им беше Мая Манолова. Част от тях са и единствените, които я чакат след среднощните заседания на скандалната й проверяваща комисия, на която в петък "свидетелства" видимо неадекватен земеделец, който обаче отказа да си направи тест за дрога.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това