Младото гадже на Башар Рахал го натиска за бебе

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Младото гадже на Башар Рахал го натиска за бебе

24639
преди 4 часа
Младото гадже на Башар Рахал го натиска за бебе
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От няколко месеца Башар Рахал има по-специални отношения с колежката си Любомира Башева. Възрастовата им разлика е сериозна - той е на 50, а тя скоро ще навърши 28 години.

препоръчано

Младата звезда още няма деца, а водещият на "Биг Брадър" се радва на две пораснали дъщери. Според запознати актрисата вече напирала за бебе, ала артистът с ливански корени не искал и да чуе. Твърдял, че е приключил с този етап от живота си, но това се оказало сериозно препятствие в настоящата му връзка.

Според запознати отношенията на Башар и Любомира скоро ще приключат заради нежеланието му да има още деца. Въпреки че с гаджето му много си пасвали като характери, това разминаване в представите им за бъдещето можело и да се окаже решаващо.

Рахал е вече мъж на средна възраст, няма намерение тепърва отново да свива семейно гнездо и продължава с любовните авантюри. В списъка му с бивши влизат манекенката Райна Караянева, актрисите Ралица Паскалева и Елен Колева. Мълви се дори, че е имал кратка авантюра и с Мария Бакалова 2 години преди красивата бургазлийка да направи холивудския си пробив.

Преди да се разведе официално с продуцентката Калина, той избягваше да афишира интимните си отношения с други жени, но след като сложи подписа си върху бракоразводните документи, го удари на живот и хич не му пука от това, че подвизите му са широко обсъждани в артистичното съсловие, пише "Хотнюз".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК