Млад мъж счупи прозорец на павилион за бързо хранене

Крими

Млад мъж счупи прозорец на павилион за бързо хранене

12956
на 10.08.2020
Млад мъж счупи прозорец на павилион за бързо хранене
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Досъдебно производство за унищожаване и повреждане на чуждо имущество е започнато в полицейското управление в Горна Оряховица, информира ОДМВР - Велико Търново.

препоръчано

Сигнал за случая е получен в неделя около обяд. По данни на тъжителя е бил счупен прозорец на павилион за бързо хранене в железничарския град.

От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установено, че съпричастен към извършеното деяние е 25-годишен мъж от Долна Оряховица, известен на полицията и осъждан.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК