ММА боецът Георги Валентинов благодари на Борисов

Други спортове

ММА боецът Георги Валентинов благодари на Борисов

6271
на 15.09.2021
ММА боецът Георги Валентинов благодари на Борисов
Автор:   ПИК

ММА боецът Георги Валентинов благодари на Бойко Борисов за цялостната му подкрепа към спорта.

препоръчано

Валентинов публикува във Фейсбук снимка с бившия премиер.

"За мен вигани е чест да стисна ръката на един истински мъж и държавник. Подкрепата, която ние спортистите, винаги сме срещали от Бойко Борислв, е знак за отношението му към младите хора, спорта и здравия дух на нацията. Бог да е с него! Амин", написа Валентинов. 

От години той подкрепя Борисов. "Имам ясна позиция и я отстоявам. В своя избор, аз виждам сила, воля, добри решения и решителност за по-добър живот! В своя избор виждам бъдеще в България!", коментирал е Валентинов.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това