Много сложна ситуация на "Герена"?

Футбол

Много сложна ситуация на "Герена"?

6936
на 09.04.2021
Много сложна ситуация на Герена?
Автор:   ПИК

Към момента няма преговори между футболния Левски и чужденците Ребин Сулака, Звонимир Микулич и Драган Михайлович за преподписване, твърди "Тема Спорт". Контрактите и на тримата изтичат през лятото и на "Герена" трябва да побързат, за да не ги изпуснат със свободен трансфер. В клуба са доволни от тяхното представяне, но проблемът е, че на този етап не е ясно с какъв бюджет ще разполага Левски за следващия сезон и това пречи на стартирането на преговорите, се визира в информацията.

препоръчано

В момента финансовата ситуация на "Герена" не е цветуща. Ръководителите на клуба правят всичко възможно, за да осигурят поне още един голям спонсор. Интересното е, че въпросното трио бе привлечено в Левски през зимата, но с краткосрочни договори, акцентират от "Тема Спорт".

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 278
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това