МНОГО ТЪПА ИСТОРИЯ! Съдът е без Интернет, а БНТ подвежда кога ще е мярката на Румен Гайтански

Акценти

МНОГО ТЪПА ИСТОРИЯ! Съдът е без Интернет, а БНТ подвежда кога ще е мярката на Румен Гайтански

125543
на 18.08.2024
МНОГО ТЪПА ИСТОРИЯ! Съдът е без Интернет, а БНТ подвежда кога ще е мярката на Румен Гайтански
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Много тъпа история.

препоръчано

Сутринта, в специализирана ФБ-група, Милена Орозова, пиар на Софийския градски съд, написа:”Днес през повечето време няма да имам интернет, ако имате въпроси звъннете по телефона. Имам 50 мин., дано не ги изразходваме . Ако има нещо, ще пиша тук.”

5 часа по-късно няма никакво обяснение. Защо е това неясно съобщение в неделя? Питам - няма отговор.

Пред Съдебната палата висят репортери, никой нищо не им казва. Колега от БТА позвънил на Орозова, тя му отговорила, че много бърза.

Сутринта БНТ съобщава, че днес ще се гледа мярката за неотклонение на Румен Гайтански, който се предаде в КПК и беше задържан в петък; много сайтове цитират грешната информация на Канал 1.

Иво Никодимов, съдебният репортер на БНТ, посочен като автор на информацията, ми написа: утре ще се гледа, не знам защо така са творили в сайта, обадих им се да коригират.

Аз още в петък написах в ПИК, че мярката ще се гледа в понеделник, 19 август; за всеки случай сутринта позвъних на двама прокурори, които ми потвърдиха, че мярката се гледа утре в СГС.

Луда работа! Така е, когато някои пресаташета не си гледат работата. А пък националната телевизия - подвежда.

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК