Мобилизация в "Левски"! Ето какво направи Чиликов

Футбол

Мобилизация в "Левски"! Ето какво направи Чиликов

44355
на 02.11.2016
Мобилизация в Левски! Ето какво направи Чиликов
Автор:   ПИК

Новият главен селекционер на "Левски" Георги Чиликов се завърна от Португалия и франция с набелязани поне 15 футболисти, твърди "Меридиан Мач". Той бе на мисия да търси качествени играчи за зимна селекция, с които да се вдигне класата на "сините".

препоръчано

Бургаският специалист е намерил по няколко варианта за всеки един пост, на който "Левски" търси играчи. Някои от тях са от много висока класа, но на този етап не се знае дали биха се съгласили да играят в България. Други се явяват компромисен вариант за селекцията, като тепърва всички набелязани ще бъдат обсъдени със спортния директор Станислав Ангелов и треньора Елин Топузаков.

Общият брой на харесаните обаче е над 15, като тепърва ще се преценява колко да бъдат взети. Със сигурност "Левски" търси десен бранител, плеймейкър и крило, а може да има и още нови.

Както е известно, преди няколко дни лично собственикът на "сините" Спас Русев даде зелена светлина за качествена селекция през зимата. Той сам анонсира визитата на Георги Чиликов в чужбина и обяви, че ще даде необходимите средства за добри попълнения. Остава само въпросът, че ако се стигне до треньорска смяна през зимата, новият наставник няма да има реална дума по трансферите, които се предполага, че трябва да са задействани дотогава.

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Зъболекарите празнуват - честваме техния покровител свети Антипа ПРАЗНИК: Зъболекарите празнуват - честваме техния покровител свети Антипа
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това