МОДЕН ГУРУ: Хванатият с белязани пари Джиджи Ибрямов се кипри с тишъртка на Gucci за близо 1000 евро

Акценти

МОДЕН ГУРУ: Хванатият с белязани пари Джиджи Ибрямов се кипри с тишъртка на Gucci за близо 1000 евро

171812
преди 6 часа
МОДЕН ГУРУ: Хванатият с белязани пари Джиджи Ибрямов се кипри с тишъртка на Gucci за близо 1000 евро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Биршен Ибрямова, съпругата на арестувания кандидат-депутат на Ахмед Доган - Джейхан Ибрямов, къса ризи и се кълне в почтеността на семейството си.
Нормално. Очаквано. Какво друго да е?!

препоръчано

Само че мъжът на дългогодишната лична секретарка на почетния председател на ДПС е хванат с белязани 100 000 лева, има СРС-та как е искал парите от бизнесмена М.Т., наскоро освободен от ареста.

Биршен публикува снощи много хубава снимка на Джиджи, с тишъртка на Gucci за 1000 евро. Явно имат вкус в това миропомазано семейство, приближено от години на Ахмед Доган.

Чудя се как се брани честта на политик, хванат на местопрестъплението?! Онези, които се бунтуват пред окупираната централа на бул.”Ал.Стамболийски” и в Хасково, виждали ли са някога 100 000 лева накуп? Бедните хорица-избиратели на ДПС виждали ли са някога 1 000 евро накуп?

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 98
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК