МОДЕРНИЗАЦИЯ! Нови автобуси пътуват по градските линии в Ямбол

Региони

МОДЕРНИЗАЦИЯ! Нови автобуси пътуват по градските линии в Ямбол

30264
на 03.09.2018
МОДЕРНИЗАЦИЯ! Нови автобуси пътуват по градските линии в Ямбол
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нови автобуси "МАН" започнаха да пътуват по всички линии на градския транспорт в Ямбол, съобщиха от фирмата-превозвач.

препоръчано

Превозните средства са закупени от Австрия след рециклиране, имат 32 седящи места и са задвижвани с газ. Всичките 22 автобуса са климатизирани, оборудвани са със съвременни електронни системи за сигурност, видеонаблюдение и контрол на водача и пътниците. Инвестицията е за повече от един милион евро.

Досегашните цени на билетите остават същите при повишени мерки за сигурност и удобство при пътуването, казаха от фирмата превозвач.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК