МОК няма да отменя Олимпиадата в Токио

Други спортове

МОК няма да отменя Олимпиадата в Токио

8570
на 21.01.2021
МОК няма да отменя Олимпиадата в Токио
Автор:   ПИК

Международният олимпийски комитет (МОК) няма да отменя лятната Олимпиада в Токио заради пандемията от коронавируса, съобщава „Известия”.

препоръчано

Както е известно, Игрите трябваше да се проведат през 2020 година, но заради пандемията от коронавируса бяха отложени за лятото на 2021 година.

Изявление за това, че няма да има отмяна на Олимпиадата направи членът на МОК Ричард Паунд. По думите му, ако разпространението на вируса не бъде спряно, то Олимпиадата може да бъде проведена без зрители.

„Въпросът е в това, задължително ли е това или е приятно. Приятно е състезанията да са пред зрители, но това не е задължително”, посочи Паунд.

По-рано бе съобщено че 1/3 от японците не подкрепят идеята за провеждането на Олимпиада в Токио през 2021 година. 27 процента от участвалите в допитване подкрепят провеждането на Олимпиада, докато „против” са 32 процента от участвалите в анкетата.

 

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 298
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това