Момиче отказа секс на първа среща след запознанство в "Тиндър" и кошмарът ѝ започна

Бомба

Момиче отказа секс на първа среща след запознанство в "Тиндър" и кошмарът ѝ започна

17654
на 25.11.2022
Момиче отказа секс на първа среща след запознанство в Тиндър и кошмарът ѝ започна
Автор:   ПИК

Полицията в Барселона е освободила младо момиче, което е било държано заключено в апартамент против волята ѝ.

Тя се запознала с момче чрез платформата за срещи Tinder и двамата излезли на първа среща. След срещата момичето се съгласило да го изпрати до дома му, но точно там младежът поискал от нея да правят секс.

При последвалия отказ, той започнал да се държи агресивно и я нападнал физически. В следващия момент извадил и нож, с който да я накара да промени решението си. Накрая я вкарал в жилището си, заключил вратата и избягал.

Тогава тя набрала телефона за спешни случаи 112 и поискала помощ, но поради огромната си уплаха объркала адреса и полицията се озовала на същата улица, но влязла в съседна сграда. Щом осъзнало объркването, момичето излязло на терасата и привлякло вниманието на полицейските служители.

Тъкмо когато на адреса пристигнали и пожарникари, които били извикани, за да разбият вратата, се появил заподозреният, който отключил апартамента и пуснал момичето, а той бил арестуван на място.

Срещу задържания е образувано досъдебно производство по няколко обвинения, информира “Ел Периодико“.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Лунна диета за декември Лунна диета за декември
ПИК TV x
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО) ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК