МОН ще обяви колко дни ще е междусрочната ваканция

Образование

МОН ще обяви колко дни ще е междусрочната ваканция

7988
на 21.01.2022
МОН ще обяви колко дни ще е междусрочната ваканция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Да бъде ли удължена на 9 дни междусрочната ваканция на учениците. Идеята ще бъде обсъдена на отраслов съвет днес и Министерството на образованието и науката (МОН) ще вземе окончателното решение.

препоръчано

Просветният министър ще предложи 9 дни ваканция след края на първия срок
По график тази ваканция е само един ден – 1 февруари.

Директори на училища и просветният министър Николай Денков предложиха почивката между двата срока да е от 29 януари до 6 февруари.

Очакванията се именно тогава да има пик на петата вълна. На този фон заради рекордния брой заразени през последните дни някои области ще преминат на ротационно и онлайн обучение още от следващия понеделник. Това са: Благоевград, Сливен, Нова Загора, София и Бургас.

Рекорд на заразени с COVID-19 деца и удължена ваканция след първия срок (ОБЗОР)
20 400 деца в София са в изолация или карантина, защото са заразени или са контактни на болни. Това са 14% от всички ученици в столицата. Процентът на болни и карантинирани учители и ученици расте във всички области заедно със заболеваемостта.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК