МОРАЛИСТИ - ЕТО ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ГОЛИТЕ СНИМКИ! Кметшата от "ДеБъ" Йорданка Михайлова е с публично качено домашно порно в най-големия порно сайт Xvideos. Дамата е звезда в жанра!

Политика

МОРАЛИСТИ - ЕТО ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ГОЛИТЕ СНИМКИ! Кметшата от "ДеБъ" Йорданка Михайлова е с публично качено домашно порно в най-големия порно сайт Xvideos. Дамата е звезда в жанра!

1911213
на 08.09.2019
МОРАЛИСТИ - ЕТО ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ГОЛИТЕ СНИМКИ! Кметшата от ДеБъ Йорданка Михайлова е с публично качено домашно порно в най-големия порно сайт Xvideos. Дамата е звезда в жанра!
Автор:   ПИК

Уважаеми журналисти-моралисти,

препоръчано

Уважаеми редактори-активисти,

Уважаеми олигарси-грантаджии,

Чували ли сте как хитрата сврака скочила с двата крака?

Това направихте вие. Защото сте заслепени от самолюбието и егото си. Смятате се за изначално по-велики, по-талантливи, по-заслужили от нас в агенция ПИК.

Може би, защото премиери и министри се строяват на вашите събития. Или защото сте назначавали хора в Министерски съвет. Или пък защото 1-2 корумпирани американеца ви засипват с пари и баламосвате българския министър-председател, че представлявате американизма в България.

Но сте просто лаици, смешници и мошеници.

Скочихте да поучавате нас, че сме разкрили личните снимки на Йорданка Михайлова, годеницата на вашия кандидат-кмет. Как те били част от нейното лично пространство, как тя имала право на сакрален личен живот и сме преминали „границата“.

Но сега ние ще ви изнесем урок по медийна и политическа работа.

"Горкото момиче" всъщност е истинска звезда в този тип...хм, развлекателна индустрия.

Йорданка Михайлова е с качено публично домашно порно в сайта Xvideos от потребител BiohazardBg в албума Kurneliq123 (всеки може да го намери през Google). Този албум не е само с порно снимки, което очевидно ни навежда на мисълта, че Йорданка и бившият или настоящият й приятел (кандидат-кмет) са просто либерални порно маниаци, които не виждат нищо лошо в това сексуалните им подвизи да са публично достояние и дори комерсиални платформи като Xvideos да изкарват пари от тези неща. И снимките свалихме както от там, така и от платформите за албуми 4crot и Imagefap (частично премахнати впоследствие), подбирайки тези с най-малко неприлични елементи.

Подобен профил е бил регистриран и активен в друг порно сайт – Xhamster, но впоследствие е деактивиран. Все още публични са коментарите на Kurneliq123 в Xhamster, които свидетелстват за сериозна активност и в тази порно платформа, включително размяна на видеа и хвалебствия. Kurneliq123 е обект на дискусия и в еротичния форум на Data.bg, където мъже обсъждат опита си с предлагащи платена любов жени.

Има и втори неактивен профил, с който е регистрирала онлайн магазин BIgnatov в известна международна търговска платформа. Магазинът към момента също е неактивен. И това е доказателство как подобни обвързаности могат впоследствие да поставят в зависимост и кандидат кмета.

 Агенция ПИК не е извадила лични, тайни, анонимни, секретни порно снимки. Не сме ги получили и като поръчка от политическа партия ГЕРБ или Борисов, за да съсипем кампанията на кандидата на психодесницата.

Ние направихме обществено достояние в България факта, че годеницата на един либерален кандидат-кмет е с крайно либерално отношение по темата домашно порно.

И е качила нейното на най-популярния порно сайт в света, който към днешна дата е в топ 50 най-посещавани сайтове в интернет.

Именно вашите презокеански господари през последните 2 години промиха мозъците на целия свят с изфабрикувани досиета за президента Тръмп, според които уж негови сексуални перверзии го поставяли в зависимост от руските спец-служби. Е, публичното домашно порно на годеницата на вашия кандидат-кмет не го ли поставя в още по-голяма зависимост? Или моралът ви винаги е двоен, когато вие или ваша марионетка сте на пангара?

Второ, крайно време е да послушате ментора си Иво Прокопиев, който мъдро ви каза, че ако имате кандидат-президент и той не изкара 5%, значи просто не ставате за тази работа. Още тогава вашият кандидат хвана около 4% от всички гласоподаватели в България и стана ясно, че не ставате.

Сега отново доказахте, че не ставате.

Не сте проверили кандидата си Игнатов. Както правят вашите презокеански господари.

Още преди да го хвърлите на политическия терен, той трябваше да седне с ваши юристи и маркетинг експерти и да извади всичките си кирливи ризи. Както и вие самите да му ги проверите проактивно. Домашното порно на годеницата му щеше да излезе веднага и или да го скриете, или изобщо да не вдигате подобен потенциално зависим кандидат. Защото избирателят никога няма да знае какви още сексуални упражнения са снимани, дали самият Игнатов не участва в тях и дали зад тези сексуални кадри не се крият и други потенциално незаконни действия.

Но както многократно сме разкривали, вие просто усвоявате (или по народно му – крадете) парите на няколко корумпирани американеца, но без да усвоявате ноу-хауто на янкитата.

И тук някъде идва време да ви пратим за гъби. Или по-точно, да пренасочите смешните си пишман-морални укори към медии като The Sun, New York Post, TMZ и други медии от този ранг, които са вадили наистина лични голи снимки на политици и публични фигури.

Знаете ли как The Sun оправдаха публикуването на голия принц Хари?

Изданието на Рупърт Мърдок (когото надали можете да обвините, че не знае как да прави медиен бизнес, тъй като може да ви купи и продаде 100 000 пъти) просто каза, че Хари е публична фигура, която ще представлява британския народ и тъй като той не е положил нужните усилия да не бъде фотографиран публично гол, то очевидно това отразява морала му и британските граждани имат нужда да бъдат информирани за тази страна от неговия характер. Тъй като след поемането на кралските длъжности, този характер ще отразява, формира и изгражда както силните, така и слабите страни на Великобритания.

Да откривате поне една дума, която да не е на 100% валидна и за казуса с вашия кандидат за кмет на София (освен разликата в стъпалата на политическата стълбица)?

Между другото, изпратете своите писма и на Джеф Зукър, изпълнителният директор на любимата ви CNN – телевизията, която в продължение на 2 години обясняваше как любимата сексуална практика на президента Тръмп е да се къпе в „златен дъжд“.

Тоест, да лежи, докато сексуалните му партньорки уринират върху него. И потенциално да пие тази урина. Та CNN, тежката артилерия на либералната журналистика и висшия еталон на медиен морал, според вас, в продължение на 2 години обясняваше това в картинки, звук и думи, защото уж руснаците имали компроматни видеа срещу Тръмп. И американските избиратели трябвало много ясно да си представят как президентът гълта урина, защото това му създавало зависимост от Путин.

Е, накрая цялата история излезе изфабрикуван и изфантазиран компромат на лагера на Хилъри Клинтън и няколко високопоставени служители в ФБР, но пък CNN не се трогна. А вие продължихте да препечатвате CNN като най-авторитетната световна медия.

Та така, многоуважаеми.

За пореден път ви скрихме топката и станахте смешни.

Проведохме ви показно в журналистиката. Занаят, от който вие си нямате хал хабер. Изкуство, което вие използвате перверзно за усвояване на корупционни грантове от изтървани от контрол чуждестранни организации. Защото на пазарен принцип изданията ви са кръгла нула.

А именно пазарният принцип, интересът, доверието и любовта на нашите читатели са доказателствата, че агенция ПИК ви разгромява на медийния пазар и това ще продължи и за в бъдеще!

Можете да сте сигурни.

Галерията със снимките е налична на следния адрес, от където и ПИК се сдоби с тях - www.xvideos.com/profiles/biohazardbg

Посочено е, че кадрите са качени ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА. Потребителят, който ги е качил, е регистриран в сайта през 2017 г.

Факсимиле от сайта, където снимките са качени

Факсимиле от албума със снимки, КАЧЕНИ ПРЕДИ ГОДИНА в мрежата. Снимките са повече от 20 и имат стотици преглеждания от различни потребители у нас и по света.

P.S. А на уважавания от нас Борислав Игнатов ще кажем следното:

Г-н Игнатов, вие сте печална жертва в този грозен скандал. Може би най-достойната постъпка в случая е да се оттеглите от надпреварата. Ясно, че не отговаряте за подвизите на жената, с която живеете, ала все пак не всеки ден дамата на политик в България лъсва по световни порно-сайтове с подобни снимки...

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2 САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това