МОРСКИ КОШМАР: Петков отиде да се пече на "Корал", но го нападнаха, че е слуга на посолството от "Козяк". А той: Борисов и Костадинов направиха алъш-вериш за...

Акценти

МОРСКИ КОШМАР: Петков отиде да се пече на "Корал", но го нападнаха, че е слуга на посолството от "Козяк". А той: Борисов и Костадинов направиха алъш-вериш за...

317028
на 24.08.2024
МОРСКИ КОШМАР: Петков отиде да се пече на Корал, но го нападнаха, че е слуга на посолството от Козяк. А той: Борисов и Костадинов направиха алъш-вериш за...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кошмарна ваканция кара Кирил Петков. Съпредседателят на "Продължавама промяната" си оплака, че отишъл на морето, но вместо да си живурка яйляче на плажа "Корал", го погнали, че слугува в услуга на Американското посолство.

препоръчано

Бившият премиер изпаднал в ситуация да се обяснява за промените в Закона за училищното и предучилищното образование, свързани със забраната на пропаганда на нетрадиционна сексуална ориентация в учебни заведения. Когато новите текстове в Закона бяха гласувани от Народното събрание, Петков не ги подкрепи, а тези дни от ППДБ оповестиха, че още идната седмица ще внесат помени на промените.

"Дойдох на морето и се срещнах с приятел от детството. Той ме попита дали американците са ме накарали да гласувам така за закона за "хомосексуалната пропаганда" в училищата. Защо съм искал да правят българските деца "джендъри". Негов братовчед му казал, че няма да гласува за ППДБ, защото сме искали да направим неговите 4 момчета хомосексуалисти", оплака се Петков.

За да се защити, че не той бил виновникът за създалия се страх сред обществото как в българското училище цари хомосексуална пропаганда, а "Възраждане", които са вносителите на ЛГБТ-промените в Закона, Киро качи дълъг пост, зад който обаче прозира и чужда намеса. И от километър личи, че е възложил публикацията на автор, вероятно журналист, който да подреди хаотичните Кирчови мисли в разбираем текст и без дежурните правописни грешки, запазена марка за всяка негова публикация.

В публикацията, без значение от кого е писана, Петков намеси и Бойко Борисов, като го обвини в съюз с "Възраждане". Припомняме, че депутатите на ГЕРБ гласуваха за промените в Закона. 

"Видяхме, че ГЕРБ гласува с "Възраждане" заради сигурно някаква политическа безпринципна сделка. Избиратели на ГЕРБ, моля ви, говорете с вашите депутати и им кажете, че не могат да предадат европейските си ценности, защото Бойко е направил алъш-вериш с Костадин Костадинов. И после с типичния си дебелашки хумор да казва, че нямало да става жена и затова вече не бил евроатлантик", жалва се още Петков. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК