"Моряците" на Сашо Станков готвят труден тест за Лудогорец преди Партизан

Футбол

"Моряците" на Сашо Станков готвят труден тест за Лудогорец преди Партизан

5790
на 26.07.2014
Моряците на Сашо Станков готвят труден тест за Лудогорец преди Партизан

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След влизането на Лудогорец в "А" група Черно море е един от най-трудните съперници на тима от Разград. Едва ли и днес "орлите" ги чака нещо по-различно от 90-минутна люта битка на негостопримения "Тича".

препоръчано

Мачът идва броени дни преди важното домакинство на Партизан от третия квалификационен кръг на Шампионската лига, но отборът на Стойчо Стоев няма право на сметки, особено след сензационната загуба от новака Хасково на старта.

От своя страна "моряците" измъкнаха ценна точка при визитата на Берое и ще се опитат да затвърдят добрите впечатления и срещу Лудогорец. наставникът на варненци Александър Станков отново ще може да разчита на титулярния страж Георги Китанов, който не игра в Стара Загора заради наказание. Халфът от Мартиника Матиас Курьор също ще е титуляр, след като през седмицата беше картотекиран в БФС. В предни позиции ще играят Иван Коконов и Георги Божилов, а Симеон Райков ще действа на любимата си позиция по лявото крило.

В Лудогорец има проблеми в защитат, където с травми са Александър Барт, Козмин Моци и Георги Терзиев. Това означава, че Йордан Минев ще бъде преместен в центъра на отбраната и ще си партнира с бившия футболист на Черно море Александър Александров. Ляв бек ще е новото попълнение Брайън Ангуло, а отдясно ще играе Жуниор Кайсара. Възстановеният от травма Михаил Александров и Вирджил Мисиджан ще атакуват по двата фланга, а Марселиньо ще връзва играта на разградчани. Роман Безяк отново ще бъде предпочетен пред Жуниор Кишада като единствен чист нападател.

Вероятни състави:

ЧЕРНО МОРЕ: Китанов; С. Александров, Сталев, Котев, Венков; Стенио, Паланков; Курьор, Божилов, Райков; Коконов Старши треньор: А. Станков

ЛУДОГОРЕЦ: В. Стоянов; Кайсара, А. Александров, Й. Минев, Ангуло; Дяков, Анисе; М. Александров, Марселиньо, Мисиджан; Безяк Старши треньор: С. Стоев СЪДИЯ: Николай Йорданов

СТАДИОН: "Тича" НАЧАЛО: 18.00 часа 


Спортал

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК