Мор! Хора припадат в Бургас

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Мор! Хора припадат в Бургас

12595
на 24.06.2016
Мор! Хора припадат в Бургас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През последните часове има четирима души, колабирали поради високите температури, ниско кръвно налягане и обезводняване, приети в Спешно отделение на МБАЛ-Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на здравното заведение, съобщава "Фокус".

препоръчано

Това са 37- годишна жена от гръцки произход, 14-годишно момиче от руски произход и двама български граждани. На чуждестранните граждани все още им се правят изследвания, за да се установи причината, поради която им е прилошало и са в Шокова зала. На българските граждани им са направени вливания. След като са стабилизирани от лекарите, са освободени за домашно лечение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК