Москва: Зеленски иска да въвлече българите в конфликта

Европа

Москва: Зеленски иска да въвлече българите в конфликта

55365
на 06.07.2023
Москва: Зеленски иска да въвлече българите в конфликта
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кремъл разкритикува посещението на президента Володимир Зеленски в България, като заяви, че украинският лидер се опитва да въвлече други държави в конфликта между Москва и Киев, цитира Франс прес.

препоръчано

"Режимът в Киев прави всичко възможно да въвлече възможно най-много държави почти директно в този конфликт", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Много страни вече се впуснаха с главата напред в този конфликт, както пряко, така и косвено. Тази тема ще бъде обсъдена с българите“, продължи той.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза пред репортери, че споразуменията на Киев да получи военна подкрепа от когото и да било няма да повлияят на резултата от Специалната военна операция и ситуацията на фронта потвърждава.

"По принцип всички тези дискусии и резултатите от тези дискусии по никакъв начин не могат да повлияят на изхода от специална военна операция. И сегашната ситуация на фронта повече от красноречиво го потвърждава", каза Песков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК