Москва: Украйна извърши удар срещу трети мост на река Сейм в Курска област

Европа

Москва: Украйна извърши удар срещу трети мост на река Сейм в Курска област

34811
на 19.08.2024
Москва: Украйна извърши удар срещу трети мост на река Сейм в Курска област
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руски следовател потвърди, че Украйна е извършила вчера удар и е повредила трети мост на река Сейм в руската Курска област, предаде Ройтерс.

препоръчано

Това става ясно от видеоклип на Следствения комитет на Русия, публикуван в официалния канал на руския телевизионен водещ Владимир Соловьов в приложението „Телеграм“.

Командирът на Военновъздушните сили на Украйна генерал-лейтенант Микола Олешчук каза вчера, че украинската авиация е унищожила още един стратегически мост над река Сейм в руската Курска област, с което ограничава капацитета за снабдяване на руските войски, изпратени да спрат настъпването на украинските сили.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК