Моторист нападна таксиджия в спор кой на кого е засякъл пътя

Инциденти

Моторист нападна таксиджия в спор кой на кого е засякъл пътя

3879
на 03.08.2013
Моторист нападна таксиджия в спор кой на кого е засякъл пътя
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьор на такси бе ударен по лицето от мотоциклетист вчера в Асеновград при разправия за това кой на кого е засякъл пътя.

препоръчано

Инцидентът е станал около 6,30 часа на кръстовището на бул.”България” и ул.”Хаджи Димитър”.След като ударил 57-годишния водач на такси „Дачия”, мотоциклетистът се отпрашил в неизвестна посока. След няколко часа полицаите установили моториста – Б.А. на 46 години, който е известен на полицията. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК