Моторист се заби в трактора на надрусан тракторист край Кнежа, бере душа

Инциденти

Моторист се заби в трактора на надрусан тракторист край Кнежа, бере душа

22765
на 15.05.2024
Моторист се заби в трактора на надрусан тракторист край Кнежа, бере душа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

36-годишен моторист е с опасност за живота след катастрофа край Кнежа.
Инцидентът е станал малко след 13:30 часа вчера. Мотористът се е придвижвал от землището на село Търнава по асфалтов път с несъобразена с пътните условия скорост.

препоръчано

Изгубил управление над мотоциклета, като е навлязъл в нерегулирано кръстовище и се ударил челно в правилно движещ се от дясната му страна колесен трактор "Булгар", с прикачен инвентар - селскостопанска праскачка "Перла". Селскостопанската машина е управлявана от 59-годишен мъж.

Водачът на мотоциклета е транспортиран от екип на спешния център в Кнежа до Плевен, където е прегледан и настанен за лечение в болница. Той има фрактура на дясна ръка и разкъсан далак, както и множество фрактури по долни крайници. Лекарите се борят за живота му. Той е неправоспособен, а моторът, който е карал, не е бил регистриран.

Водачът на трактора е изпробван за алкохол и наркотици с технически средства, като алкотестът е отрицателен, а при наркотестването уредът е отчел положителен резултат за употреба на бензодиазепини. 59-годишният е предоставил проби за изследване. Образувано е досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК