Моторист с опасност за живота след катастрофа край Пловдив

Инциденти

Моторист с опасност за живота след катастрофа край Пловдив

17898
на 12.08.2024
Моторист с опасност за живота след катастрофа край Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Моторист е с опасност за живота след катастрофа на главния път ПловдивСмолян в района на квартал "Прослав“. Сигналът е получен около 1 ч. в неделя.

препоръчано

Близо до моста над река Първенецка мотоциклет “Сузуки“ застигнал и ударил движещия се пред него лек автомобил “Хюндай“.

В тежко състояние в болница е настанен 26-годишен мъж, управлявал мотора. Взета му е кръвна проба за химически анализ. Шофьорът на колата, на 41 години, е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен.

Причините и обстоятелствата около произшествието се изясняват от служители в сектор “Разследване на престъпления по транспорта“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК