Мошенгията "Партия на Кирил Петков", захранена с US долари

КОМЕНТАРИ

Мошенгията "Партия на Кирил Петков", захранена с US долари

201766
на 01.09.2021
Мошенгията Партия на Кирил Петков, захранена с US долари

Последвайте ни в Google News Showcase

Малко ясновидство.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Стяга се неолиберален блок „про-Сорос“ с участието на „Демократична България“, партия на Кирил Петков – Асен Василев и ГЕРБ без Борисов. Инженерингът идва по линия на американското посолство и Демократическата партия в САЩ.

За това вече намекна в интервю за ПИК бившият конституционен съдия Георги Марков.

Радев обезпечава акцията, като единственото му желание е втори мандат, за да има имунитет срещу прокурорско преследване.

Залогът е приемането на Истанбулската конвенция и зелен светофар за Македония в ЕС и НАТО без никакви уговорки.

„ГЕРБ без Борисов“ е проект на фракцията около Плевнелиев, Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Николай Младенов, Даниел Митов. Вездесъщите троянски коне на Прокопиев и Иван Кръстев.

При този вариант Борисов трябва да се оттегли от реалната власт и да стане нещо като почетен председател. Плевнелиев вече обясни на едно място, че след като „десните“ не искат да общуват с ГЕРБ без Борисов, трябва да се обърнат към „младите в партията“. Каквото и да значи това.

Уви, „младите“ в ГЕРБ са комсомолци по нрав и чиновници по дух. Това го доказа бездействието им при протестите от миналото лято.

Под "младите" Плевнелиев и сие всъщност имат предвид себе си. Крилото на "Капитал" около Борисов, което редовно го подхлъзва. Сега го убеждава да не бърза с анонса за кандидат-президент, на практика самоубивайки го. Убеждава го и да не оказва съпротива на проамериканския блок, защото такъв бил "мейнстриймът". 

Въобще „ГЕРБ без Борисов“ е подла утопия, целяща да отхапе гласове в посока ДеБъ и партията на Кирил Петков; фактически да обезкърви ГЕРБ. Да го превърне в обслужващ персонал на психодясното.

В същото време Петков и Асен Василев - синовете на лейтенант Шмид, стават все по-нагли и заобикалят болната тема за канадското гражданство, тъй като усещат зад себе си мощното рамо на Байдън и Мустафа. Тези момчета се чувстват безнаказани - току виж утре покровителите им от Белия дом наистина извадят фалшифициран кетап на Петков, че отдавна не е чужд поданик...

Медийната машина на БТВ, Нова и социалните мрежи агресивно лансира тезата за "новата партия на месията Петков", която ще помете цялото статукво и едва ли не ще стане първа сила на идните избори. Дежурни манипулатори на общественото мнение като Кънчовците говорят за "вълна", съизмерима с царската през 2001 г. 

"Вълна", разбира се, няма, но има пропаганда на Омертата, има внушения, кредитирани обилно с американски долари.

На този фон е необходима консолидация на всички патриотични формации, всички консервативно мислещи българи, които милеят за семействата и народността си, не приемат извращенията на културния марксизъм от харвардски тип и отказват търпеливо да понасят шамари ту от Запад, ту от Изток.

Една горда България, държава с правила, с възстановени ред и законност, която няма да се притесни поне да изчисти катуните насред центъра на София…; това е проектът, за който си заслужава да се работи и мечтае в трудните месеци, които се задават.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК