Мощен протест пред Радев! “НЕ НА ТЕРОРА НАД БОЛНИЦИТЕ" - медици от “Пирогов” и пациенти излизат пред президентството, искат оставките на Кацаров и на управителя на НЗОК

Акценти

Мощен протест пред Радев! “НЕ НА ТЕРОРА НАД БОЛНИЦИТЕ" - медици от “Пирогов” и пациенти излизат пред президентството, искат оставките на Кацаров и на управителя на НЗОК

121785
на 21.07.2021
Мощен протест пред Радев! “НЕ НА ТЕРОРА НАД БОЛНИЦИТЕ - медици от “Пирогов” и пациенти излизат пред президентството, искат оставките на Кацаров и на управителя на НЗОК
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Лекари и сестри от "Пирогов", както и пациенти на болницата, излизат пред президентството на протест срещу терора на болниците. Това ще стане на 22 юли 2021 година, четвъртък, в 18 часа. 

препоръчано

Служителите на най-голямата спешна болница в страната ще изразят своето недоволство пред сградата на Президентството и ще поискат от държавния глава Румен Радев да освободи Стойчо Кацаров от поста министър на здравеопазването заради близо тримесечния тормоз, на който е подложена цялата система и в частност УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов”.

За времето, през което обитава Министерство на здравеопазването, Стойчо Тодоров Кацаров предизвика смут, разделение и огорчение в работещите в системата и объркване, недоверие и страх в обществото. Неговото управление ще остане в историята с лъжите, които изрече, със съзнателното съдействие за един проблем, чието решение този управител на НЗОК не можа да намери и с отказа да подготви системата за възможната COVID-19 вълна в края на лятото, се казва в съобщение на пироговци до медиите.

Оказва се, че с разобличаването на лъжите на Кацаров и с блокирането на ключови булеварди, не беше привлечено вниманието на президента Румен Радев. Той ще има един ден да анализира управлението на системата през последните няколко месеца от назначения от него министър и да реши справедливи ли са исканията, посочват от болницата.

УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” е стратегическо за националната сигурност на страната лечебно заведение, а не „системен проблем”. Служителите на болницата продължават да се грижат за своите пациенти в протестен режим. Подкрепяни от своите пациенти и колеги, те ще демонстрират решимост и готовност да се противопоставят на системния терор и в сряда, 21 юли 2021 г, точно в 8 часа пред работно си място, отсичат протестиращите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК