МРЕЖАТА ВРИ след изцепката на Киро да даряваме заплати за Украйна: Боклук, друсляк! Той да дари гепеното! Знае ли, че българинът живее от заплата до заплата? (ВИЖТЕ ХИТОВИ КОМЕНТАРИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

МРЕЖАТА ВРИ след изцепката на Киро да даряваме заплати за Украйна: Боклук, друсляк! Той да дари гепеното! Знае ли, че българинът живее от заплата до заплата? (ВИЖТЕ ХИТОВИ КОМЕНТАРИ)

183720
на 26.04.2022
МРЕЖАТА ВРИ след изцепката на Киро да даряваме заплати за Украйна: Боклук, друсляк! Той да дари гепеното! Знае ли, че българинът живее от заплата до заплата? (ВИЖТЕ ХИТОВИ КОМЕНТАРИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Истинска буря се разрази в социалните мрежи след, меко казано, странното изказване на премиера Кирил Петков, който призова всеки българин да дари по една заплата за...боеприпаси в Украйна.

препоръчано

Ето някои от по-колоритните мнения:

Николай Бареков:

Призовавам премиера Киро Петков да дари за Украйна онези три заплати и бонусите, които взе като незаконен служебен министър на икономиката миналата година.

Понеже съдът реши, че въобще не бил министър, а той вече една година по-късно още "забравя" да върне обратно парите в бюджета. Всички други негови псевдо "дарения" и частни кампании из фейсбук за оръжия за Украйна са израз на неговата неадекватност, безпомощност и демагогия в най-елементарна и обидна за народа форма.

Народът нито има възможност, нито желание да дарява цяла заплата, изкарана с честен труд, за оръжия. Неадекватният Петков може би си няма представа, че за разлика от олигарсите зад него българинът в 99% от случаите живее от заплата на заплата! Явно премиерът съвсем е "изпискал легена".

Станислав Недков - Стъки:

Прост Киро: “Призовавам всеки български гражданин, който наистина иска да помогне на Украйна, да дари като мен една заплата”.

Линда май е взела някакво специално брашно от Амстердам за козунаците.

Този глуповат човечец, временно изпълняващ длъжността премиер, знае ли, че половината от българите са безработни, получават минимална заплата или минимална пенсия, и всеки ден се борят за оцеляването си?

Недялко Недялков:

Боклук, друсляк. От Четвърти километър явно няма да се сезират и да го приберат. Време е ние да грабнем метлите.

Колко пари откраднахте? Как се стопи фискалният резерв? Що всеки понеделник теглите нови и нови 500 милиона държавен заем?

Дарете вие гепеното!

Младен Шишков:

Башка, че младежът няма връзка с реалността. Това го вижда вече всяко невъоръжено око. Но аз пак да попитам. Къде са 8-те спестени и 10-те изтеглени? Милиарди!

Мариан Башур:

Този става все по-зле!

Дарителска кампания за боеприпаси - този освен, че е инфантил, е и страшен и….т!

Някои да вземат да го спрат да ръси глупости, че тотално ни излага!

Мишел от Съпротивата:

Откривам кампания DMS Кирил Петков за еднопосочен билет за Канада.
#единбилетзакирил

Калина Андролова:

Нашият премиер открил сметка за Украйна и призовава всеки да дари една заплата. Детската градина тупа топката, но нескопосано.

Петьо П. Блъсков:

Патологичният лъжец и психопат зове българите да си дарят заплатите, за да си купели азовците бомби и картечници.

Може би след време ще намеря хумора тук.

В момента мога да му кажа - махай се от тази държава и никога не се връщай! Махай се, нагъл, гнусен боклук!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК